Prijava

Razumevanje pokojninskega varčevanja in ključni nasveti za vašo finančno stabilnost

Trajanje: 00:30:51
Nivo: Intermediate
Avtor: Pavel Rihtaršič

Spoznajte nekaj zgodovinskih in aktualnih dejstev in si tako lažje ustvarite mnenje o tej tematiki in razumeti zakaj prihaja do sprememb zakonodaje in načinov varčevanja za pokojnino. 

Zakaj je potrebno pokojninsko varčevanje vključiti v svoje življenske finančne cilje in potrebe in zakaj smo za svojo finančno varnost sami odgovorni in da edino sami lahko poskrbimo za sebe.

Spoznajte širino izzivov, ki se pojavijo z vstopom v pokojnino in tako spoznajte pomen obvladovanja le-teh . Na ta način lažje razmislite na kakšen način bi vi osebno lahko obvladovali problematiko in kje bi lahko našli dodatne razerve za premagovanje izzivov. 

Kaj je pri varčevanju za pokojnino pomembno upoštevati. Spoznajte, da imate več možnosti, kaj je za vas bolj primerno in kako izkoristiti prednosti tveganja nihanja finančnih trgov, predvsem zaradi izredno dolgoročne investicije.

Spoznajte in razumite shemo Slovenskega pokojninskega sistem in značilnosti pokojninskih stebrov, ki so na razpolago. Na koncu razumete nevarnosti ki jih vsak od njih prinaša, ter se opremite z znanjem, ki vam bo v pomoč pri odločitvah v prihodnje.

Varčevanje v nepremičninah nimajo samo prednosti, kar je zelo razširjeno mnenje, vendar nosijo s seboj tudi določena tveganja, ki so še posebej nevarna, ko je lastnik nepremičnine v pokoju in ima s tem mnogo manj maneverskega prostora za obvladovanje tega tveganja.

Ustvarite si realno mnenje, kako  lahko s plemenitimi kovinami dodatno pripomorete k svoji varni starosti. Ravno tako spoznajte, da s pravimi načini kupovanja lahko pridobite dodatno količino plemenitih kovin, ki vam pomenijo dodatno varnost in s tem višjo kvaliteto življenja.

Predznanje

...

Brezplačno
Prijava

Vsebina:

  • Razčlenitev pokojninske problematike
  • Slovenski pokojninski sistem
  • Videoposnetki