Prijava

Predavatelj/ca

Naši strokovnjaki


mag. Boris Gerjovič MBA je neodvisni investicijski in poslovni svetovalec, rojen v Mariboru, kjer je leta 1993 magistriral. Kariero je začel kot vodja oddelka za tržne raziskave v industriji aluminija, kjer je analiziral razvoj cen kovin, ki kotirajo na LME (Londonska borza kovin).

Od leta 1994 je organiziral poslovne seminarje, delavnice in predavanja po vsem svetu. Kot analitik objavlja akademske prispevke o makroekonomiji, valutah in plemenitih kovinah.

Njegov brezčasni članek: Resnica o vplivu obrestnih mer na ceno zlata je bil objavljen po vsem svetu, tudi njegova zgodnja predvidevanja o Brexitu pa so se pozneje izkazala za popolnoma natančna.

G.Gerjovič je kot zunanji svetovalec delal na področju tržnih raziskav, CRM, PR in komercialnih predstavitev pri različnih domačih in tujih korporacijah, ter je danes aktiven na trgu novih blagovnih znamk in novih izdelkov z lastnim patenti in z lastnimi inovativni izdelki.

Marca 2017 je v organizaciji Elementum International izvedel kratko predstavitev v nemškem jeziku v Brunnenu (Švica), kjer je napovedal, da se bo leta 2019 zlato začelo vzpenjati, kar se je izkazalo kot pravilno.

Njegova razlaga za to napoved je bila: »Ljudje jemljejo vse to narobe, ker vsi govorijo samo o Lehman Brothers in finančni krizi od oktobra 2008. Dejansko pomembno za zlato je, da smo bili priča dvigu cene zlata že leta 2007, takrat je bilo to prašičje leto na Kitajskem, ki se bo znova ponovilo v letu 2019, in da se je kupna moč na Kitajskem v zadnjem desetletju znatno povečala!«