Login

Instructors


Od leta 2003 je svoje svoje poklicno življenje posvetil financam in od leta 2006 plemenitim kovinam.

Z osemindvajsetimi, kot tudi z devetindvajsetemi leti je postal 2x zapored najmlajši manager med največjimi 300 podjetji v Sloveniji.

V podjetju Elementum aktivno pomaga pri razvoju trga plemenitih kovin v Sloveniji, prav tako s svojim znanjem kot mentor pomaga ekipam v ostalih državah, kjer je prisotna skupina Elementum.

Leta 2009 so v podjetju Elementum izdali Prvi Slovenski naložbeni srebrnik Prešeren, sodelovali pri izdaji 5 knjig iz področja naložb v plemenite kovine in organizirali 7 mednarodnih kongresov, na katerih so predavali tudi domači in tuji predavatelji, ki so bili njegovi vzorniki še iz študentskih časov.

Med vsemi nastopi je najbolj hvaležen, da je imel priložnost sodelovati kot gost v Studiu ob 17-ih in Polnočnemu klubu

Najbolj je ponosen, da je s svojim znanjem pripomogel k internacionalizaciji podjetja v 6 držav in da so slovenski vlagatelji prvi na svetu leta 2010 dobili priložnost, da lahko shranjujejo svoje plemenite kovine v bunkerju, v centralni Švici, kjer je švicarska narodna banka imela spravljene svoje zlate rezerve med 2 svetovno vojno in vse do leta 1960

Tako kot je potrebno na pravilni način poskrbeti za um, dušo in telo, tako je potrebno pravilno poskrbeti tudi za lastno premoženje in svoje strategije prilagajati trenutnim razmeram.

več kot 15 letnimi izkušnjami in z več kot 40 prezentacijami letno, želi Peter Slapšak na čim bolj preprost način približati naložbe v plemenite kovine, čim širšemu krogu ljudi, saj je mnenja, da so zanimive in koristne informacije vedno dobrodošle, še posebej če pridejo ob pravem času.

100% je da ni nič več 100%, zato izkoristite priložnost zase in za svoje bližnje, ter pridobite informacije iz področja, ki jih preko klasičnih medijskih kanalov ne bi nikoli slišali, prebrali ali prejeli.

Običajen odziv udeležencev, kjer je predaval Peter Slapšak je: "Sedaj pa razumem...to je več kot sem pričakoval."

Za podporo na svoji poslovni poti bi se rad zahvalil vsem, s katerimi se skupaj trudimo doseči cilj, da postane Slovenija finančno najbolj pisema država na svetu. Od vseh, pa bi še posebej se rad zahvalil g. Bojanu Pravica, ki me je podpiral, motiviral in izobraževal na tej poti.