Prijava

Predavatelj/ca

Naši strokovnjaki


Boris Vene je domače ime v Sloveniji, ki ga mediji in kolegi uvrščajo med poslovne legende. Je človek izjemne karizme, globokega znanja in neprecenljive modrosti, ki je odprla misli in srca ljudi po vsem svetu. Zato ne preseneča, da je predaval skupaj z zelo znanimi imeni, kot so Nelson Mandela, Richard Branson, Jay Shetty, Bill Gates, dr. Stephen R. Covey, itd. Velja za enega največjih strokovnjakov na področju osebne rasti in kriznega managementa. V zadnjih letih je postal bolj znan po svojih zdravstvenih programih, ki spreminjajo življenje na bolje in delavnicah osebnostne rasti, kot sta "Body reset" in "Uspeh in sreča tudi, če se niste rodili pod srečno zvezdo." 

Soavtor številnih uspešnic, z samo v Sloveniji - z dvema milijona prebivalcev - prodanih približno četrt milijona izvodov. Prva knjiga, »Miselnost milijonarja«, ki je bila celo blagoslovljena s podpisom velikega indijskega modreca Sai Babe, je bila razglašena za eno izmed treh najboljših knjig vseh časov na področju blaginje.

Ustvarili so tudi edinstven program osebne rasti "25 dni: kako odpraviti neprijetna čustva in živeti v veselju, zdravju in harmoniji." Na podlagi izjav številnih udeležencev ta 25-dnevna spletna delavnica prebudi neverjetno notranjo moč in "osvobaja" na vseh ravneh: čustveni, mentalni, duhovni in fizični.